2015. május 18., hétfő

T-Mobile SIM kártya 990 Ft lebeszélhetőséggel - Jelenlegi ára: 790 Ft

Új, bontatlan T-Mobile-os (Telekomos) SIM kártya
- Kezdő egyenlege 990 Ft, mely szabadon felhasználható bármire.
- 1 Hónap ingyen internet!
- Regisztrálatlan, saját névre regisztrálható
- Egyszerűen lehet regisztrálni ingyenesen telefonon. Ha szükséges segítek benne.
- Lehet normál méretű SIM ként használni, de ki lehet törni micro SIM-nek is.
- Regisztráláskor Domino Surf csomagban van, de későbbiekben szabadon váltható bármely szimpatikus Telekomos díjcsomagra.
Vásárolj biztonságosan, kereskedőtől, számlával, garanciával!
Nálam fizethetsz előreutalással, utánvételesen és bankkártyával is!  
Elégedettségi
garancia Minőségi
garancia Pénzvisszafizetési
garancia
Szállítási, és fizetési módokról részletesen:
Az alábbi szállítási költségekkel küldjük ezt a terméket:
 Előre utalással/BankkártyaUtánvételesen
Elsőbbségi postázás
190 Ft
nincs lehetőség
Ajánlott elsőbbségi postázás
490 Ft
nincs lehetőség
MPL PostaPont/MOL kút/Csomagautómata
690 Ft
890 Ft
MPL Házhoz
890 Ft
990 Ft
Szállítási idő:
Előreutalás, PayPal/Bankkártyás fizetés esetén, a pénz beérkezését követően 1-3 munkanap alatt kerülnek postázásra a termékek. Utánvételes rendelés esetén a rendelés leadása után 1-3 munkanap alatt kerülnek elküldésre a termékek.
Elsőbbségi levélként, és ajánlott elsőbbségi levélként a feladást követően, kézbesítési idő várhatóan 1-3 munkanap. Futárszolgálattal 1-2 munkanap.
Postával történő szállítás esetén csak előre utalással, PayPal/Bankkártyás fizetéssel tudjuk küldeni a termékeket. Futárral történő szállítás esetén, van lehetőség utánvételesen is fizetni, azaz készpénzben, átvételkor a futárnak. Utánvételesen csak akkor küldjük ha van legalább 10 sikeres adás-vételed, és 95% fölött van az értékelésed.
Mit jelentenek a szállítási módok?
Elsőbbségi levél:  elsőbbségi postai szolgáltatással, levélként küldjük a termékeket. A postai ÁSZF szerint ezeknek a leveleknek 90 %- át a feladást követő munkanap, legalább 97 %-át a feladást követő harmadik munkanap végéig kézbesíteni kell. Tehát 1-3 munkanap a legvalószínűbb kézbesítési idő. Egyszerűen bedobja a postás a postaládába, a levél útja nem követhető.
Ajánlott elsőbbségi levél:  mindenben megegyezik az elsőbbségi levéllel, azzal kiegészülve hogy a levél kap ragszámot, ami alapján követhető a levél. Csak a címzett, vagy annak hozzátartozója veheti át. Ha kézbesítéskor a megadott címen senki nem tudja átvenni, akkor a postás értesítést hagy, és a megadott postán vehető át.
Futárszolgálattal:  futárszolgálat (MPL) végzi a szállítást. Választható hogy házhoz vigyék acsomagod, vagy PostaPontra. Pontosan követhető a csomag útja, SMS és e-mailes értesítést is kap a címzett a csomag várható érkezésről. Általában a feladást követő munkanapon már kézbesítésre kerülnek a csomagok, ritkább esetben a feladást követő második munkanapon.
Mit jelentenek a fizetési módok?
Előre utalással:  a megadott bankszámlaszámra kell utalni a termékek vételárát. A pénzt beérkezése után küldjük a csomagokat. Az utalások végezhetőek netbankon keresztül (internetes felületen történő utalás), bankfiókokban átutalási megbízásokkal, vagy szintén bankfiókokban, banki befizetéssel.
PayPal/Bankkártyával:  Fizess biztonságosan, és a leggyorsabban Világ legismertebb internetes bankja, a PayPal-on keresztül. Ha van regisztrált PayPal fiókod, akkor azon keresztül, ha nincs, vagy nincs rajta megfelelő összeg, akkor egész egyszerűen bankkártyás fizetéssel, a szükséges bánkártya adatok megadásával. Nincs költsége mint az utalásnak, és azonnal látszik a befizetés. Vásárlás után kérheted hogy bankkártyával szeretnél fizetni. Ezt jelezheted a megjegyzésben is, vagy utána e-mailben is. Ez után egész egyszerűen kapsz egy linket e-mailben amire kattintva ki tudod fizetni, PayPal felületén.
Utánvéttel:  a futárnak, a csomag átadásakor kell kifizetni készpénzben.
Előre utaláshoz szükséges adatokat közvetlen a vásárlás után megkapod, 2 üzenetben is! Ha nem kapnád meg szólj, és újra küldöm.


Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2015-06-07 13:28
. T-Mobile SIM kártya 990 Ft lebeszélhetőséggel - Jelenlegi ára: 790 Ft